Carl Gustaf vreest  Zweedse versie van The Crown

Door Redactie
Carl Gustaf vreest  Zweedse versie van The Crown

Wat gaan de Zweedse tv-zender TV4 en streamingdienst  C More in hun eigen versie van The Crown laten zien? Die vraag zal koning Carl Gustaf en zijn familie momenteel ongetwijfeld bezighouden. 

De Zweedse royals zijn vast op de hoogte van de ophef rond de razend populaire Britse Netflix-serie, waarmee koningin Elizabeth en haar familie verre van blij zouden zijn. Tal van feiten en situaties zouden zijn verdraaid. Vrienden van de Britse koninklijke familie en ook politici vinden dat Netflix duidelijk moet maken dat het hier een dramaserie betreft en geen documentaire, omdat kijkers zouden denken dat alles wat ze zien de waarheid is. 

Zweedse versie van The Crown

Bekendgemaakt is dat er begonnen wordt met een seizoen van zes afleveringen, waarin de kijker meegenomen wordt op de reis van Carl Gustaf van kroonprins tot zijn leven als de huidige Zweedse vorst. Maar naar verluidt zouden er nu al plannen zijn om meer seizoenen te maken. En dat is niet verwonderlijk, want over Carl Gustaf en zijn familie valt enorm veel te vertellen.

Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.