• Royals

Camilla vertelt Geri Halliwell dat prins Charles workaholic is

Door Redactie
Camilla vertelt Geri Halliwell dat prins Charles workaholic is

Camilla, de hertogin van Cornwall, vindt haar man prins Charles een complete workaholic. Dat zei ze donderdag tijdens een bijeenkomst tegen Spice Girl Geri Halliwell.

Het tweetal sprak elkaar kort tijdens een door Camilla georganiseerde receptie voor de winnaars van de Queen Elizabeth's Commonwealth Essay Competition. Van de ontmoeting maakte een verslaggever van de Daily Mail een video en deelde die via sociale media.

Pensioen

In het filmpje vraagt Halliwell de hertogin, na een knuffel en een kus, hoe het met prins Charles gaat. Camilla zegt dat ze vindt dat hij veel te veel werkt. De zangeres zegt daarop dat ze ooit een boek las waarin staat dat doorwerken er juist voor zorgt dat je langer leeft. 'Niet met pensioen gaan, dat is de oplossing!', lacht Halliwell.

De Spice Girl is geen onbekende van de Britse koninklijke familie. Samen met de rest van de Spice Girls ontmoette ze Charles in 1997 voor het eerst.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.