Bonje bij kersvers koningspaar: Camilla boos op koning Charles door aanwezigheid Harry bij kroning

Het lijkt momenteel niet zo goed te gaan tussen koning Charles en Camilla. De koningin zou namelijk boos zijn op haar man na de aanwezigheid van prins Harry bij de kroning van het paar.

Brits koningspaar
© Brunopress

Tijdens de kroning van Charles en Camilla waren alle ogen gericht op Charles' zoon prins Harry. Tijdens de bekende balkonscène was de prins natuurlijk niet aanwezig, maar bij de ceremonie wel. En dat voorkomen neemt Camilla Charles niet in dank af.

Volgens de Britse media vindt de voormalige koningin-gemalin dat Harry alleen maar voor onnodige spanningen heeft gezorgd, terwijl de dag alleen maar een speciale dag moest zijn. Nu is het blijkbaar niet het eerste wat Charles erover gehoord heeft, want hij is inmiddels helemaal klaar met het getier van zijn vrouw. 

Niet eens met uitnodiging

Zowel Camilla als koning Charles' andere zoon prins William, was het vanaf het begin al niet eens met de beslissing om Harry uit te nodigen voor de kroningsceremonie. 'Camilla is het eens met prins William en vindt dat haar echtgenoot laf is geweest. Charles had prins Harry en Meghan Markle moeten verbannen om te laten zien dat hun giftigheid niet getolereerd zou worden. Camilla denkt dat zijn beslissing ervoor heeft gezorgd dat hun populariteit afneemt', aldus OK! Magazine en Marie Claire

Veel geruzie

Maar wat Camilla en William ook vinden, Charles is het er in ieder geval niet mee eens. 'Hij vindt haar gedrag storend en respectloos. Hij is het zat dat mensen zijn beslissingen in twijfel trekken en hem ondermijnen'. 

Niet alleen is Charles het gezeur van zijn vrouw zat; het zou zelfs zo zijn dat de twee niet eens rustig met z'n tweeën aan de eettafel kunnen zitten zonder ruzie te maken. Toch blijft Camilla bij haar mening. 'Ze zal Harry niet vergeven, dus er komen nog moeilijke dagen aan.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!