• Royals

Buckingham Palace speelt nummer van ABBA

Door Redactie
Buckingham Palace speelt nummer van ABBA

Wie vrijdagmiddag voor de hekken van Buckingham Palace in Londen stond, heeft kunnen genieten van een wel hele bijzondere wisseling van de wacht. Tijdens de wissel klonk één van koningin Elizabeths favoriete nummers: Dancing Queen van ABBA.

Het nummer werd gespeeld door de militaire band van de Royal Logistic Corps. Dancing Queen blijkt één van de favoriete liedjes van koningin Elizabeth te zijn.

Elizabeths favoriet

Vorig jaar onthulde BBC-radiopresentator Chris Evans dat het nummer van ABBA behoort tot de favoriete afspeellijst van de Britse koningin. Zo zou ze eens tegen haar gasten hebben gezegd tijdens een chique diner op Windsor Castle dat ze altijd probeert te dansen wanneer het nummer gedraaid wordt. 

Helaas kon de koningin er zelf niet bij zijn. Ze was niet thuis in Buckingham Palace, maar verblijft momenteel in de Craigowan Lodge op het landgoed Balmoral in Schotland.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Buckingham Palace speelt nummer van ABBA

Beeld: ANP