• Britse Royals

Britse media: koningshuis niet benaderd voor docu Harry en Meghan

Charles

De Britse koninklijke familie zou niet zijn benaderd voor commentaar op de Netflixdocumentaire over prins Harry en diens vrouw Meghan. Paleisbronnen laten aan Britse media als Sky News weten dat, anders dan in de serie wordt beweerd, de royals niet zijn gevraagd te reageren.

 

Wel of geen contact

De makers van de serie beweren dat er wel contact is geweest. 'Leden van de koninklijke familie weigerden commentaar te geven op de inhoud van deze serie', luidt de boodschap die aan het begin van de donderdag verschenen eerste aflevering te zien is.

Redenen voor terugtreden

In de documentaireserie praten Harry en Meghan onder meer over de redenen voor hun terugtreden binnen het Britse koningshuis, zoals de vele media-aandacht. Volgende week donderdag komt het tweede deel, ook bestaande uit drie afleveringen.

Wegwuiven

Ondanks het koningshuis stelt niet gevraagd te zijn voor wederhoor, negeren zij vandaag wel allen vragen rondom de serie. Koning Charles wilde donderdag niet reageren op een vraag over de documentaire van zijn zoon prins Harry. Voorafgaand aan een bezoek aan het buurthuis Kings's House in Londen werd de vorst buiten door omstanders gevraagd of hij de eerste afleveringen van de Netflix-reeks heeft gezien. De koning hoorde de vraag, maar negeerde die. In plaats van antwoord geven wuifde hij naar het publiek.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.