Britse bronnen weten het zeker: ‘Prins William bedriegt zijn Kate met hun buurvrouw’

Alle ogen zijn gericht op prins William en prinses Kate (41), nu de Britse pers meldt dat de troonopvolger en zijn vrouw niet hun beste momenten als koppel zouden beleven.

Door Redactie
Prins William en prinses Catherine

Recent schreven verschillende kranten als de Daily Mail, The Mirror en The Sun dat William zijn vrouw zou bedriegen met Rose Hanbury, één van Kate’s voormalige beste vriendinnen.

Eigenaardig, want William en Kate woonden onlangs nog samen de BAFTA’s (de British Academy Film Awards) bij. En daar leek er geen vuiltje aan de lucht. Volgens de Britse media zou dat echter een toneelspel zijn en zou William in realiteit liever in het gezelschap van Rose vertoeven.

Valentijnsdag

De kranten schreven zelfs dat de twee samen Valentijnsdag gevierd hebben: ze zouden gezien zijn tijdens een ‘romantisch diner’ in een luxueus Italiaans restaurant in Londen. Een medewerker van de zaak beweerde in de Britse pers dat prins William haar bovendien een ‘spectaculaire parelketting’ cadeau deed.

Die ontmoeting kwam bovendien slechts enkele dagen nadat de Daily Mail meldde dat Kate in een bloemenzaak had verklaard dat ze niet verwachtte dat haar man haar bloemen zou geven voor Valentijnsdag. Op dat moment werd er niet veel belang gehecht aan de opmerking van Kate, maar na alle geruchten over de nieuwe ontmoeting tussen haar man en Rose, worden de woorden van de prinses plotseling op een heel andere manier bekeken.

Privéfeestje

Het is niet de eerste keer dat er geruchten de ronde doen over een affaire van prins William met deze Rose. Al sinds 2019 duiken er verhalen op over ontrouw. Toen meldden de Britse media dat de oudste zoon van koning Charles heimelijke ontmoetingen had met zijn minnares, toen Kate zwanger was van hun derde kind prins Louis. Er werden dat jaar ook zeer innige beelden gepubliceerd van William en Rose tijdens een privéfeestje. Volgens de Britse pers was het ook ‘niet toevallig’ dat Rose net in 2019 de scheiding aanvroeg van haar echtgenoot...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.