• Royals
  • Liefde

Bom onder huwelijk Spaanse koning? ‘Letizia’s innige contact met personal trainer’

Door Redactie
Bom onder huwelijk Spaanse koning? ‘Letizia’s innige contact met personal trainer’

Dat koningin Letizia veelvuldig afspreekt met haar personal trainer Alfonso zou binnen de paleismuren tot ruzie leiden met haar echtgenoot Felipe. Volgens bronnen zou er tussen Letizia en Alfonso meer spelen dan alleen het kweken van een killerbody.

De Spaanse koningin Letizia (48) ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. En haar ultraslanke figuurtje heeft ze mede te danken aan de knappe personal trainer Alfonso Cortez (29). De twee zouden inmiddels zo’n hechte band met elkaar hebben, dat er gevreesd wordt voor haar huwelijk met koning Felipe (52).

Zichtbaar voor de buitenwereld

De onderlinge irritaties en ruzietjes werden afgelopen zomer zelfs zichtbaar voor de buitenwereld. Tijdens een bezoek aan de Spaanse Costa ter promotie van het toerisme aldaar weigerde Letizia haar echtgenoot zelfs een hand te geven. In het bijzijn van de aanwezige pers! Volgens Neue Post legt Letizia nu een bom onder het prille hervonden geluk met Felipe door het intense contact met haar personal trainer.

Door: Matthijs Albers | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.