• Liefde
  • Britse Royals

Bliksemverloving voor ex-man Meghan Markle

Door Redactie
Bliksemverloving voor ex-man Meghan Markle

Trevor Engelson, de ex van Meghan Markle, lijkt de weg volledig kwijt te zijn. Na zijn vlucht naar Zuid-Amerika, om de  bruiloft van Meghan en Harry te ontlopen, heeft hij diëtiste Tracey Kurland ten huwelijk gevraagd. En dat terwijl hij haar amper kent!

Hij bedacht een plan om Meghan in een kwaad daglicht te stellen: een comedyserie over een gescheiden vrouw die met een prins gaat trouwen. Dat veroorzaakte veel stress bij de hertogin van Sussex, de titel die Meghan draagt sinds haar huwelijk met Harry. Trevor heeft de plannen voor zijn ‘wraakserie’ in de ijskast gezet. Maar dat hij niets wilde meekrijgen van de koninklijke bruiloft waarin zijn ex de hoofdrol vertolkte, bleek wel uit het feit dat hij een ticket boekte naar Zuid-Amerika. En terwijl Meghan met haar Harry van de wittebroodsweken geniet, deed Trevor de diëtiste Tracey Kurland (31), met wie hij pas sinds vorig jaar november samen is, een aanzoek. Volgens insiders ‘een pure wanhoopsdaad’. ‘Hij is nog altijd gek op Meghan. Dat huwelijk met Tracey is gedoemd te mislukken, áls het al tot een bruiloft komt.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 24 ligt nu in de winkel.

Bliksemverloving voor ex-man Meghan Markle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP