Bernhard blijft stug met gezin in Spanje!

Door Redactie
Bernhard blijft stug met gezin in Spanje!

Terwijl men hier in Nederland vreest voor een avondklok, zet prins Bernhard jr. de bloemetjes buiten op het Spaanse jetseteiland Ibiza. En uit nieuwe informatie blijkt dat hij dit doet met zijn complete gezin...

Of prins Bernhard jr. de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vorige week met veel interesse heeft bekeken, is de vraag. De pandjesprins lijkt zich namelijk bijzonder weinig zorgen te maken over de problemen hier in Nederland vanuit zijn tweede huis op het Spaanse jetseteiland Ibiza. Twee weken geleden al meldde Story dat Bernhard daar op eerste kerstdag genoot van een diner in het hippe restaurant Roto. Een dubbele feestdag voor hem; Bernhard vierde die dag ook zijn eenenvijftigste verjaardag. Hiermee negeerde hij dus het dringende advies aan alle Nederlanders om niet op vakantie naar het buitenland te gaan, dat op dat moment gold tot minimaal half januari. Dit deed Bernhard bovendien in een propvol restaurant waar de coronavoorschriften volgens ooggetuigen met voeten werden getreden. Toen was nog niet duidelijk of de prins er slechts een paar dagen met zijn vrouw Annette tussenuit was vanwege de festiviteiten of met zijn gezin. Op die vraag is nu een ondubbelzinnig antwoord: het complete gezin blijkt afgereisd naar Ibiza!

Symbolische middelvinger

Op de nieuwe beelden, in het bezit van Story, zit Bernhard naast zijn zoon Benjamin (12), op de avond van maandag 11 januari jongstleden. Daaruit blijkt dat ook het feit dat het thuisonderwijs in Nederland weer is begonnen de prins niet heeft bewogen om huiswaarts te keren – het eventuele thuisonderwijs in de familievilla op Ibiza voor dochter Isabella (18), Samuel (16) en Benjamin bevalt kennelijk een stuk beter dan dat in een geïsoleerd Nederland. Het is zuiver gezien allemaal geen overtreding van de wet, maar moreel wel een symbolische middelvinger naar het klemmende verzoek van onze inmiddels afgetreden regering om alleen noodzakelijke reizen te maken.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Bernhard blijft stug met gezin in Spanje!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.