• Royals
  • Britse Royals

'Benefietavond afgeblazen om Netflix-deal Prins Harry en Meghan Markle'

Door Redactie
meghan markle vroeger

Een benefietavond voor een evenement voor gewonde militairen en veteranen waaraan Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden meewerken is afgeblazen vanwege hun begin september getekende contract met Netflix, meldt The Sunday Times zondag. Het door Amazon te streamen evenement ten bate van de Invictus Games zou een financieel conflict opleveren voor de Britse prins en diens Amerikaanse echtgenote.

Volgens een woordvoerder van de Invictus Games is het benefietevenement afgeblazen vanwege de coronacrisis en is er geen relatie met het door prins Harry en Markle getekende contract. De benefietavond stond gepland voor juni 2021, met optredens van onder anderen Beyoncé en Ed Sheeran.

Contract

Woensdag meldde The New York Times dat prins Harry en Markle een contract hebben getekend met Netflix. Het echtpaar zou volgens de berichtgeving onder meer documentaires, docuseries en films gaan maken voor de streamingdienst.

Betaald 

Het is onduidelijk hoeveel de prins en Markle, die geen ervaring hebben met het produceren van films en series, betaald krijgen van Netflix. Prins Harry en zijn vrouw maakten begin dit jaar bekend afstand te willen doen van hun koninklijke titels en financieel onafhankelijk van het Britse koninklijk huis te gaan leven.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Getty Images