• Royals
  • Liefde

Belgische prinses Elisabeth verovert plekje op lijst met begeerlijkste vrijgezellen

Door Redactie
Belgische prinses Elisabeth verovert plekje op lijst met begeerlijkste vrijgezellen

De Belgische prinses Elisabeth heeft een plekje bemachtigd op de lijst met de begeerlijkste vrijgezellen van Europa, in het Britse blad Tatler. Jaarlijks wordt deze lijst opnieuw naar buiten gebracht met verse kandidaten.

De 21-jarige prinses heeft dit jaar dus ook een plekje op deze beroemde lijst gekregen.

Andere royals

Prinses Elisabeth is niet de enige Royal op de lijst van het Britse tijdschrift Tatler. Het blad, dat al sinds 1709 bestaat, brengt ook dit jaar de lijst uit met een nieuwe verse lading aan Britse en Europese (volgens hen) begeerlijke vrijgezellen, waaronder ook een aantal royalties. Zo vinden we prinses Olympia uit Griekenland en prins Sébastien uit Luxemburg naast prinses Elisabeth ook op de ranglijst. 

Wachten tot december

Op welke plek de 21-jarige Elisabeth is neergezet is nog niet duidelijk. De lijst heeft 200 openingen, maar het is naar verwachting dat de prinses niet laag gaat scoren. Maar voor liefhebbers, of mensen die graag een gokje willen wagen met één van de knappe vrijgezellen, duurt het wachten niet heel lang meer. Het blad - en dus ook de lijst - komt in december namelijk al uit. 

Top 10

Wat we in ieder geval wel al weten van de plek waarop Elisabeth is ingedeeld, is dat ze niet in de top 10 staat. Deze is namelijk al wel bekendgemaakt en hieruit blijkt dat niet alleen royals in de smaak vallen... Profvoetballer Mason Mount, model Emilia Boateng en ondernemer Steven Bartlett zijn drie namen die Tatler sowieso al hoog (in de top 10, dus) in de lijst heeft gezet. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.