• Royals

Bedenker animatieserie The Prince: Harry kan er wel om lachen

Door Redactie
Bedenker animatieserie The Prince: Harry kan er wel om lachen

Prins Harry heeft geen moeite met de satirische animatieserie over zijn familie. Volgens bedenker Gary Janetti kan Harry wel lachen om The Prince.

De serie, die sinds eind vorige maand te zien is op streamingdienst HBO Max, wordt met een knipoog verteld vanuit het perspectief van prins George (8). Met diens oom Harry wordt ook de draak gestoken. Zo klaagt de prins over zijn 'kleine appartement' in Los Angeles. In werkelijkheid woont Harry met zijn vrouw Meghan en hun kinderen in een gigantisch landhuis in Santa Barbara.

Humor

Acteur Orlando Bloom, die bevriend is met de prins, spreekt de stem van Harry in. 'Ik weet niet of Harry er iets tegen Orlando over heeft gezegd, maar ik weet dat hij voor de première van de show wist dat Orlando het zou doen. Hij leek er de humor wel van in te zien', vertelde de bedenker van The Prince in de talkshow Watch What Happens Live.

Kritiek

Hoewel Harry de show dus niet te serieus lijkt te nemen, was er op social media wel kritiek. Zo vonden veel twitteraars het ongepast dat grappen worden gemaakt over kinderen.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.