• Oranjes

Amsterdamse studenten uit kamer gezet voor komst Amalia

Door Redactie
Amsterdamse studenten uit kamer gezet voor komst Amalia

Prinses Amalia gaat binnenkort studeren en wonen in Amsterdam. Het is voor vele studenten een flinke klus om daar een eerste stulpje te bemachtigen, maar Amalia hoeft daar minder moeite voor te doen. Andere studenten worden namelijk 'op straat gezet' voor de komst van de prinses. 

Op dit moment wordt er al flink gesjouwd met meubels en dozen bij het pand waar Amalia na de zomer gaat wonen. De studenten die er nu wonen moeten plaats maken voor de prinses en haar vriendinnen. Dat is te zien in een video van Shownieuws. 

Studenten maken plaats voor prinses Amalia

De woning is in bezit van vrienden van Willem Alexander en Máxima. Hun zoon en zijn vrienden hebben daar een tijd gewoond en moeten dus nu op zoek naar een nieuwe plek. Als het pand leeg staat, wordt het opgeknapt voor onze toekomstige koningin. 

Studeren in Amsterdam

Na de zomer begint Amalia aan een bachelor Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE). De prinses had het afgelopen jaar een tussenjaar waarbij ze vooral vrijwilligerswerk heeft gedaan. Vorig jaar zomer behaalde Amalia haar gymnasiumdiploma.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.