• Oranjes

‘Amalia trekt na de zomer bij haar nicht Eloise in!’

Door Redactie
‘Amalia trekt na de zomer bij haar nicht Eloise in!’

Er komen in hoog tempo nieuwe aanwijzingen bij dat kroonprinses Amalia weleens bij haar nichtje Eloise in de Amsterdamse grachtengordel zou kunnen gaan wonen. Al is het alleen al door de naambordjes die ineens op mysterieuze wijze verdwenen!

Eloise huurt het pand vanaf medio juni jongstleden voor een bedrag van drieduizend euro, exclusief vaste lasten. Al met al gaan de maandelijkse kosten voor Eloise hard richting de drieënhalf duizend euro – zelfs voor een succesvol influencer als zij een behoorlijk bedrag om op te hoesten. Eloise zou wonen op de tweede en derde verdieping van het grachtenpand waarvoor zes jaar terug 3,3 miljoen euro werd neergelegd. Dat blijkt bijvoorbeeld uit buurtonderzoek van Story in het voorbije weekend toen Eloise bezoek kreeg van een vriendin, die een plastic tas met spullen bij zich had om met de gravin ‘cocktails te gaan maken’. En er komen steeds meer aanwijzingen dat één van die huisgenoten weleens kroonprinses Amalia zou kunnen worden...

Passende ruimte 

Voorts valt op dat Eloise volgens buurtbewoners helemaal alleen in haar gedeelte van het pand woont. ‘Dat is vreemd voor zo’n groot huis,’ vertelt een buurtbewoner. ‘Waarom zou ze in haar eentje zoiets huren? Dan neem je toch een huisgenoot?’ Veel logischer zou zijn dat Eloise al een huisgenoot heeft die niet op de kleintjes hoeft te letten, een vriendin is, en ook een plek in Amsterdam nodig heeft. Zoals haar nichtje Amalia! Dat zou ook perfect in de tijdlijn passen, want het pand stond al vierenhalve maand te huur toen het per 15 juni werd verhuurd. Dit was net na de periode waarin Amalia te horen had gekregen dat ze was toegelaten tot haar gedroomde opleiding. Daarvoor moest ze eerst de nodige toelatingstesten doen. Eind mei maakte Amalia bekend naar Amsterdam te gaan, waarna de RVD meldde dat er een passende ruimte voor de prinses gehuurd zou worden. Op 24 juni werd vervolgens bekendgemaakt dat er passende woonruimte voor de prinses was gevonden; daar ligt de startdatum van de huurovereenkomst precies tussen. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.