• Oranjes

Amalia kan het heel goed vinden met deze prins

Door Redactie
Amalia kan het heel goed vinden met deze prins

Als je 14 jaar bent en naar de middelbare school gaat, is het niet zo gek dat je ook een vriendje krijgt. Bekend werd zelfs dat Amalia een paar maanden verkering heeft gehad. Met wie precies wordt geheim gehouden. Toch is er ook nog een prins met wie ze het wel héél goed kan vinden...

En het is niemand minder dan prins Christian van Denemarken. Koning Willem-Alexander is de beste maatjes met zijn vader, prins Frederik. Ze bellen elkaar regelmatig en gaan ook vaak bij elkaar op de koffie. Niet zo gek dus dat Amalia ook goed om kan gaan met de zoon van deze beste man.

Vrienden

Toch lijkt het bij goede vrienden te blijven. Ze schelen bijna twee jaar, maar dat betekent niet dat er verder meer aan de hand is. De royalsgaan gewoon gezellig met elkaar om én ze maken filmpjes samen voor de populaire app Tiktok.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Amalia kan het heel goed vinden met deze prins

Bron: Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram