• Royals

Alweer een nieuw kapsel voor prinses Charlène

Door Redactie
Alweer een nieuw kapsel voor prinses Charlène

Prinses Charlène van Monaco heeft haar veel besproken kapsel alweer ingewisseld voor een nieuwe coupe. De vrouw van prins Albert verscheen dinsdag bij een rugbyevenement met de nieuwe look, zo is te zien op foto's die door Monegaskische en Franse media zijn verspreid.

Charlène verraste in december vriend en vijand door in het openbaar te verschijnen met een zogeheten 'halfhawk' waarbij het haar aan een kant opgeschoren is. Haar nieuwe look is nog korter. Ze draagt haar haar nu aan alle zijkanten kort.

Kritiek

De halfhawk kwam Charlène op veel kritiek te staan. Velen vonden het kapsel niet passen bij een prinses. 'Dat kapsel was mijn beslissing. Ik wilde het al heel lang doen. Deze stijl bevalt me. Dat is alles', zei Charlène eerder tegen het Franse weekblad Point de Vue. 'De kinderen vinden het prachtig, dat is het enige dat telt, en dat Albert, toen hij eenmaal van de schrik was bekomen, het nu ook mooi vindt. En verder zijn er warempel wel belangrijkere zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel.'

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.