• Oranjes

Alle kleindochters prinses Beatrix krijgen dit prachtige cadeau op 12e verjaardag

Door Redactie
Alle kleindochters prinses Beatrix krijgen dit prachtige cadeau op 12e verjaardag

Gravin Eloise (18) draagt altijd haar parelketting gegeven door wijlen prins Friso, maar ook een ander sieraad wijkt nooit van haar zijde. Prinses Beatrix (83) geeft namelijk al haar kleindochters een te lief presentje zodra ze 12 jaar oud worden.

En wel een prachtige ring. In het geval van Eloise gaat het om een gouden exemplaar met saffier en diamanten. 'Al haar kleindochters krijgen op hun twaalfde verjaardag een ring van haar.'

Midden in de nacht

De gravin legt uit: 'Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker werd en merkte dat mijn vader de ring om mijn vinger probeerde te doen. Hij dacht: dat is leuk, dan wordt ze op haar verjaardag als verrassing wakker met die ring om. Ik dacht alleen maar: laat me slapen!'

Peetoom

De dochter van Laurentien heeft ook altijd een ketting met daaraan een parelhanger om. En dat is niet zomaar een sieraad: ze kreeg deze halssnoer van haar peetoom prins Friso tijdens haar doop. 'Ik doe het nooit af', verklaart ze. Ook draagt ze altijd de Cartier-horloge die ze kreeg van haar ouders voor haar eindexamen. 

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.