Albert en Delphine voor het eerst samen in openbaar

Door Redactie
Albert en Delphine voor het eerst samen in openbaar

De Belgische koninklijke familie is volgende week nagenoeg compleet tijdens de jaarlijkse herdenkingsmis in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Laken voor de overleden familieleden. Onder anderen koning Albert en zijn buitenechtelijke dochter prinses Delphine zijn aanwezig. Het zal de eerste keer zijn dat ze gezamenlijk in het openbaar verschijnen.

Het Belgische hof maakte donderdag de gastenlijst bekend. Koning Filip en koningin Mathilde zijn erbij net als koning Albert en koningin Paola, prinses Astrid en prins Lorenz, prins Laurent en prinses Claire en prinses Delphine met haar man James O'Hare. Ook Filips tante prinses Léa is aanwezig. De enige afwezige is prinses Marie Esmeralda.

'Bijzonder'

Royaltyverslaggever van Het Laatste Nieuws Wim Dehandschutter noemt het op Twitter 'bijzonder' dat de familie bijna voltallig naar de mis komt. De overleden leden van de Belgische koninklijke familie worden jaarlijks tijdens een mis herdacht in Laken. In de Onze-Lieve-Vrouwekerk bevinden zich de graftombes van de belangrijkste 'afgestorven' leden van het Belgische koningshuis.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.