Het zijn roerige tijden voor Art Rooijakkers. Vanwege gezondheidsredenen is zijn werk noodgedwongen stil komen te liggen, en dat terwijl de breuk met Andrea, de moeder van zijn kinderen, hem financieel het nodige kost!

Art Rooijakkers (45) zag vorig jaar zijn relatie met Andrea Pleijte (49), met wie hij tweelingdochters Puk en Keesje (5) heeft, stranden. Het was niet de eerste keer dat het stel uit elkaar ging. Al twee keer eerder verkeerde hun relatie in een crisis. In 2012 waren ze allebei veel op reis voor hun werk en zagen ze elkaar nauwelijks. ‘Soms was ik zes weken weg en twee dagen voor ik thuiskwam, vertrok zij net voor vijf weken,’ vertelde Art in JAN Magazine. ‘We stonden op een breekpunt. Wilden we nog door?’ Uiteindelijk lijmde een gezamenlijke reis door Australië hun relatie. Dat kon echter niet voorkomen dat hun relatie enkele jaren later opnieuw wankelde. Ook toen bracht een vakantie hen nader tot elkaar. Kort daarna raakte Andrea zwanger en in 2017 werden ze de trotse ouders van een tweeling.

Behoorlijke bedragen 

Kwam het voorgaande keren telkens weer goed tussen Art en Andrea, de breuk van vorig jaar zomer is definitief. Uit officiële documenten, die in het bezit zijn van Story, blijkt dat Art zijn ex 128.359 euro heeft moeten betalen. Daarnaast neemt hij de hypothecaire lening (579.408,75 euro) van hun grachtenpand in Amsterdam, waar Art is blijven wonen, voor zijn rekening. De recreatiewoning, die het stel in 2018 kocht voor 160.500 euro in de Achterhoek, is ook aan hem toebedeeld.

 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad