Prinses Charlène (44) lijkt helemaal genezen te zijn van haar gezondheidsproblemen. Ze laat zich, sinds ze terug is in Monaco, meer zien dan ooit en straalt eindelijk weer. Op het recente Rode Kruis Bal gaf ze zelfs de indruk te triomferen. Dat leek een niet mis te verstane hint naar Alberts ex-minnares Nicole, die op haar plaats zou azen...

Gelegenheden waar ze zich zou moeten laten zien zouden onder andere de Grand Prix op 29 mei en het Rozenbal op 8 juli zijn. Bronnen in Monaco reageerden tegenover Page Six op dit verhaal: ‘Natuurlijk heeft ze zeer gunstige huwelijkse voorwaarden, maar Albert hoeft haar echt niet te betalen om te blijven. Nadat ze vanwege haar ziekte zo lang weg was, is Charlène ontzettend blij om weer terug te zijn bij Albert en de kinderen.’ En de informatie klopte ook niet. Charlène was inderdaad bij de Grand Prix, maar op het Rozenbal ontbrak ze. 

Karma

De echte reden waarom Charlène niet op het recente Rozenbal verscheen zal misschien nooit aan het licht komen, maar onlangs was ze wél op het Rode Kruis Bal, ook een jaarlijks terugkerend evenement. De prinses zag er oogverblindend uit, en een trotse Albert week nauwelijks een moment van haar zijde. Charlène leek zelfs te triomferen. En dat leek een hint naar Alberts ex-minnares Nicole Coste, met wie hij (buitenechtelijke) zoon Alexandre heeft. Op het Rode Kruis Bal vorig jaar – toen Charlène dus nog in Zuid-Afrika zat – waren immers alle ogen gericht op Nicole en Alexandre, die tot de vip-gasten behoorden! Dat deed uiteraard heel wat wenkbrauwen fronsen en onmiddellijk werd gefluisterd dat dit wellicht iets te maken had met relatieproblemen van Albert en Charlène. En het werd nog erger. Nicole voelde zich plotseling geroepen van alles over haar ex en zijn echtgenote te zeggen. En daarbij spaarde ze Charlène niet. Tegen een journalist van de Daily Mail zei ze over de zieke prinses: ‘Het kan me niet schelen wat er met haar aan de hand is. Waarom zou mij dat iets kunnen schelen? Alles wat met haar gebeurt is karma.’ En ze stelde: ‘De mensen in Monaco houden meer van mij dan van Charlène. Ze houden echt van mij en respecteren mij.’ Daarmee leek Nicole geruchten dat ze aasde op Charlène’s plaats naast Albert te bevestigen. Maar dáár maakte Charlène op het recente prestigieuze bal korte metten mee; zíj hoort naast de Monegaskische vorst!

 

 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad