In 2017 trouwde prinses Aminah van Maleisië (36), de enige dochter van sultan Ibrahim Ismail van Johor, met burgerman Dennis Verbaas (33) uit het Nederlandse Lisse. Twee jaar eerder had Dennis zich bekeerd tot de islam, waarna hij zich tot zijn huwelijk volledig onderdompelde in de religie én de Maleisische cultuur. 

Begin 2020 verwelkomden ze hun eerste kind, dochter Layla Sofiah. Destijds werd nooit officieel medegedeeld dat Aminah in verwachting was; ze verdween simpelweg een paar maanden uit de spotlights. En nu is de komst van hun tweede kindje wederom met geheimzinnigheid omgeven; het geslacht van de baby is niet bekendgemaakt, maar er wordt gefluisterd dat het paar een zoon heeft gekregen.

Koninklijke kringen

Dennis, die door zijn huwelijk geen prins werd, maar de adellijke aanspreektitel ‘Dato’ kreeg en tegenwoordig Dato Dennis Muhammad Abdullah genoemd wordt, komt zelf niet uit koninklijke kringen. De knappe jongeman besloot zijn geluk als model te beproeven en belandde voor zijn werk onder meer in Singapore. Daar werkte hij tevens als marketingmanager voor een voetbalclub, waar hij prinses Aminah ontmoette. 

 

 

Beeld: ANP

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad