• Hazes

Voor het eerst samen te zien: André Hazes met nieuwe liefde Sarah van Soelen

Voor het eerst samen te zien: André Hazes met nieuwe liefde Sarah van Soelen

André Hazes (27) heeft gisteravond voor het eerst iets op sociale media gedeeld met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen (25). De twee hebben hun liefde voor elkaar nog niet zo lang geleden bevestigd en posten nu voor het eerst een video samen.

In Andre's Instagram Stories plaatste hij een korte video waarop ze lachend te zien zijn.

De tekst gaat verder onder de foto.

Voor het eerst samen te zien: André Hazes met nieuwe liefde Sarah van Soelen

Meer dan vriendschap

André Hazes (27) gaf dinsdagavond bij Beau toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen (25). Of er echt al sprake is van een nieuwe liefde, was nog maar de vraag. Maar: 'Ik ben wel gek op dat meisje, ja.' Hij vond dat hij daarmee eigenlijk al te veel had gezegd.

Bevestigd

Ook Sarah bevestigde de nieuwe liefde in haar leven. Hoewel ze het niet met zoveel woorden ook echt zegt, plaatste de influencer wel een alleszeggend hartje in haar Instagram Stories.

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Het contact met Monique verloopt volgens André 'heel goed'. 'De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.'

Bron: Instagram, ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.