Thomas Berge haalt pijnlijke grap uit met ex Myrthe

Door Redactie
Thomas Berge haalt pijnlijke grap uit met ex Myrthe

De prankoorlog tussen Thomas Berge en zijn ex én moeder van zijn kind Myrthe Mylius zet onverminderd voort. Dit keer is de blondine de pineut...

Myrthe dacht een lekker, verkoelend wijntje te drinken in de tuin. Maar ze kwam voor een onaangename verrassing te staan. Wat ze niet wist, is dat de zanger de randen van het wijnglas had ingesmeerd met een Madame Jeanette, een van de heetste pepers die er bestaat. Toen ze een slok van haar wijn nam, stonden haar lippen in vuur en vlam. Thomas kon niet stoppen met lachen. 'Dit doet echt zeer,' riep zijn ex uit. 'Wat doe ik hiertegen?' Gelukkig kon er bij Myrthe ook wel een lachje vanaf. 

Prankoorlog

De zanger heeft al meerdere grappen uitgehaald met zijn ex. Hij filmde haar bilspleet en zette dat op Instagram, en kocht een gele kanarie voor haar verjaardag terwijl ze daar helemaal niet op zat te wachten. Niet lang daarna pakte Myrthe hem terug door een wielklem op zijn auto te zetten. Ook haalde Thomas een oude grap uit de kast: hij verving een echte sigaret met een knalsigaret. Bij het aansteken van de sigaret, werd Myrthe verrast met een harde knal. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.