Rapper Donnie over tweede kindje: 'Odin kan niet wachten om grote broer te worden'

Door Redactie
Rapper Donnie over tweede kindje: 'Odin kan niet wachten om grote broer te worden'

In augustus wordt rapper Donnie vader van een tweede kindje. Dit nieuws bracht hij vorige week naar buiten. Hoewel het geslacht nog niet bekend is, kan hij niet wachten om zijn kroost te verwelkomen. 'Het is het allerleukste wat er is', zegt de rapper met een brede glimlach.'

Een jongen of een meisje maakt hem niks uit vertelt hij aan RTL Boulevard. 'Ik vind het beide prachtig. 'We kijken er echt naar uit'.

'Odin wijst nu al naar de buik'

Rapper Donnie en zijn vriendin Loïs zijn al ouders van hun twee-jarige zoontje Odin. Volgens de rapper kan hij niet wachten om grote broer te worden.  'Odin wijst nu al naar de buik', vertelt de rapper. 'Baby, baby baby. Zegt de kleine dan'. 

Bekendmaking zwangerschap

De komst van een tweede koter maakte Maradonnie vorige week bekend op Instagram. 'Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen: baby nummer 2 is on the way', schreef de 27-jarige artiest bij een foto van een echo. 'Release date augustus 2022', voegde hij nog grappend toe.

In februari 2020 werd Donnie, bekend van hits als Snelle Planga en Barry Hayze, vader van zoontje Odín Donny. De vriendin van Donnie, Lois, verschijnt weinig in de media. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.