Pauline Wingelaar openhartig over verlies dochtertje: 'Zolang zij niet opgaf, gaf ik ook niet op'

Door Redactie
Pauline Wingelaar openhartig over verlies dochtertje: 'Zolang zij niet opgaf, gaf ik ook niet op'

Pauline Wingelaar verloor begin oktober haar dochtertje Belle na 22 weken. In de serie 'Echte Gooische Moeders' vertelt ze openhartig over de moeilijke tijd die ze achter de rug heeft. 

'Ik lag die dag dat het gebeurde en dag erna gewoon plat', aldus Pauline in de serie. 'En ik dacht: ik ga gewoon stilliggen en ik ga hier gewoon voor vechten. Ik ga niet opgeven. Ik zat in een soort ontkenningsfase'.

Paniek

De moeder raakte in paniek van het idee dat het fout ging. 'Ik kan het niet goed omschrijven. Ik wilde er niet aan geloven dat het fout ging. Ik dacht ook, net zoals bij Diederik die met 33 weken geboren is, dit gaan we wel samen doen. Ik kreeg een soort van kracht. 

Bikkel 

Maar niet alleen Pauline werd sterk, ook haar ongeboren dochtertje was een vechtertje. 'Het was een bikkel. Ik noemde haar altijd Madeliefje in mijn buik. Zij gaf niet op. Zolang zij niet opgaf, ga ik ook niet op', vertelt ze in tranen. 

Complicaties 

Op 30 september beviel Pauline Wingelaar veel te vroeg van dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden. De laatste weken in haar zwangerschap deden zich ernstige complicaties voor en braken haar vliezen al bij 20 weken. 'Madeliefje (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet..', schreef ze in de post waarin ze het verdrietige nieuws bekend maakte. 

Bron: Shownieuws | Beeld: still Videoland

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.