Nieuwe liefde voor zanger? Gordon 'flirt' met jarige broer van Yolanthe

Door Redactie
Nieuwe liefde voor zanger? Gordon 'flirt' met jarige broer van Yolanthe

Het is een vrolijke woensdag voor Yolanthe en haar familie. Broer Xavier is namelijk jarig! Yolanthe plaatst op Instagram een aantal lieve kiekjes van broer en zus waarmee ze hem feliciteert.

Yo's broer is een knappe verschijning, zo lijkt ook Gordon dat te vinden. In de reacties onder de foto 'maakt hij zijn move'.

Jarige broer Yolanthe

'Gefeliciteerd aan de man die me laat lachen tot ik moet huilen. Ik hou ervan om hem te irriteren, met hem te praten, met hem te grappen, maar vooral om tijd met hem te spenderen', begint Yolanthe haar post onder een aantal knappe kiekjes van de twee. 'Hij is mijn hart, mijn broer!! Xavier, I love you so much!!'

Felicitaties

In de reacties onder Yolanthe's bericht krijgt de actrice en presentatrice veel felicitaties binnen voor Xavier. Ook is er een reactie van Gordon te vinden. Hij wil namelijk graag weten of Xavier nog op de markt is. 'Is he single?', vraagt hij lachend. Andere mensen die Yolanthe's post hebben gezien vragen het zich ook af: '?? volgens mij vragen wij dit ons allemaal af', schrijft iemand als reactie op Gordon.

Nieuwe liefde

Zal Gordon dan eindelijk de liefde van zijn leven hebben ontmoet in de broer van Yolanthe? Of zal een ander persoon in de comments de gelukkige zijn. We zijn in ieder geval erg benieuwd hoe dit 'liefdesverhaal' tussen Xavier en Gordon af zal lopen...

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.