Linda de Mol heeft geen zin in feestdagen: 'Kijk er meer tegenop dan een wortelkanaalbehandeling'

Door Redactie
Linda de Mol heeft geen zin in feestdagen: 'Kijk er meer tegenop dan een wortelkanaalbehandeling'

Linda de Mol heeft voor het eerst geen zin in de feestdagen en 'kijkt er zelfs meer tegenop dan een wortelkanaalbehandeling', schrijft ze in de nieuwe LINDA. Waar ze naar eigen zeggen eerder al vanaf eind november met kerstmuziek meezong, denkt ze dat de feestdagen dit jaar meer een herinnering worden aan de nare gebeurtenissen van afgelopen jaar.

De Mol zag nog nooit zo vaak het woord 'crisis' voorbijkomen als dit jaar, schrijft ze, en verwijst daarbij naar onder meer de vluchtelingencrisis en de energiecrisis. Ook schrijft de presentatrice dat anderen om middernacht op 1 januari hun partners zoenen en zij zelf dan alleen is. De Mol verbrak afgelopen jaar haar relatie met Jeroen Steenbergen, die bandleider was bij The Voice of Holland tot hij grensoverschrijdend gedrag bekende.

Meer omkijken

De oplossing voor eenzame en confronterende feestdagen is volgens De Mol dat mensen meer naar elkaar moeten omkijken. De presentatrice denkt dat mensen meer aardige dingen voor anderen moeten doen, waardoor ze zichzelf ook beter gaan voelen. Ook helpt het volgens haar als mensen niet op Instagram kijken naar hoe leuk anderen het hebben.

Negatief jaar 

In een interview met Shownieuws blikt Linda de Mol terug op het afgelopen jaar. Linda vertelt dat ze het afgelopen jaar als zeer negatief heeft ervaren. 'Op de een of andere manier vind ik het een heel negatief jaar, misschien ook persoonlijk', zegt de presentatrice met een cynische ondertoon. 'Juist om deze reden voelt het goed om met de LINDA.foundation gezinnen die het moeilijk hebben in tijden van enorme crisis en inflatie te mogen helpen met honderden euro's aan cadeaubonnen'. 'Het weggeven van deze cadeautjes 'relativeert je eigen problemen énorm', vertelt Linda. 'We weten inmiddels dat elk cadeautje zoveel blijdschap veroorzaakt. Daar knap ik zo erg van op.' 'Geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels', eindigt Linda haar verhaal. 

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.