Kijkers weten het zeker: déze BN'er is de panter in The Masked Singer

Door Redactie
Kijkers weten het zeker: déze BN'er is de panter in The Masked Singer

Ze beweegt sensueel en haar stem is zwoel: welke dame zit er toch verstopt in het panterpak in The Masked Singer? Kijkers waren er lang niet over uit. Maar na dit weekend - met nieuwe hints - valt één naam het vaakst. 

Bij de yeti en de astronaut zaten veel kijkers al langer op het juiste spoor. Bij de panter was er eerst meer verdeeldheid. De namen van Heleen van Royen, Nicolette Kluijver, Elise Schaap en Kim-Lian van der Meij vielen. Maar na de aflevering van dit weekend zijn de meeste kijkers erover uit: het moet Nicolette van Dam zijn!

Duidelijke hints

Alle hints wijzen in de richting van de presentatrice. Zo is de hint 'kleding' te linken aan haar kledinglijn bij Shoeby en hebben haar filmpjes een hoog Afrika-gehalte, wat weer een verwijzing naar haar Zoop-periode kan zijn. Ook is de panter al jaren samen met haar 'pantermannetje': dat zou zomaar Bas Smit kunnen zijn, met wie ze in 2015 getrouwd is en al jarenlang een relatie heeft.

Reacties

Op sociale media valt de naam van Nicolette veruit het vaakst: 'Ik denk Nicolette van Dam als panter,' schrijft een kijker op Twitter. 'Ze is slagersdochter, ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum dus kindervriend, en heeft in Zoop gespeeld.' 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.