Hoera! Feestelijke dag voor familie de Munk

Door Redactie
Hoera! Feestelijke dag voor familie de Munk

Het is vrijdag groot feest bij familie de Munk thuis. Danny laat op Instagram weten dat zijn grote liefde Jenny vandaag 50 kaarsjes mag uitblazen. 

Danny feliciteert zijn Jenny met een prachtige foto met daaronder een boodschap. 'Lieve Jenny, 50 Jaar Gefeliciteerd !! ??❤️? Vier ‘t leven!' Onder de post regent het felicitaties voor de jarige 'Sarah'. Zo plaatst Chantal Janzen een felicitatie en twee rode hartjes. Ook Bridget Maasland laat van zich horen 'omg die Sarah voor de deur ? Gefeliciteerd lieverds.'

De tekst gaat verder onder de foto. 

Rechtszaak 

Helaas is het niet alleen maar feest in huize de Munk. In juni werd bekend dat een vrouw aangifte van verkrachting heeft gedaan tegen De Munk. Het slachtoffer zou zo'n vijftien jaar geleden nauw met hem samen hebben gewerkt bij de musical Ciske de Rat. In april werd er al bericht over mogelijk meerdere meldingen van seksueel overschrijdend gedrag van de zanger.

Tegenaangifte

De Munk ontkent de aantijgingen van de vrouw. In een interview met RTL Boulevard gaf hij eerder aan dat hij nooit seks heeft gehad met het vermeende slachtoffer. Wel gaf hij toe dat hij met haar gezoend had. Hij sprak van een valse aangifte en deed daarom een tegenaangifte.

'Kapot'

De acteur zei eerder 'echt kapot' te zijn van de situatie. 'Mijn karakter is kapotgemaakt. Over elk woordje moet ik nadenken. What the fuck man', aldus De Munk. Voor zijn gezin vindt hij het tien keer erger dan voor hemzelf. 'Door mijn overspel van vijftien jaar geleden heb ik ze erin meegetrokken. Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden.' De Munk heeft het zijn vrouw Jenny, met wie hij sinds 1998 getrouwd is, verteld. 'Jenny weet alles van mij. Maar dat je dat tegenover je zoon en je dochter moet zeggen", zegt een tot tranen geroerde De Munk. 'Dat je zoon met tranen in z'n ogen voor je staat, dat gun je je ergste vijand nog niet.'

Bron: Instagram | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.