Gordon en Estelle zakken weg in kijkcijfers

Door Redactie
Gordon en Estelle zakken weg in kijkcijfers

De tweede aflevering van het programma Weg met Gordon en Estelle op RTL4 heeft aanzienlijk minder kijkers getrokken dan de eerste. Donderdagavond stemden nog maar 568.000 mensen af op het programma; naar de eerste uitzending keken 729.000 Nederlanders. Zij staan hiermee nog nét in de top 15 van de best bekeken programma's van de avond.

Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Gordon Heuckeroth en Estelle Cruijf gaan in het programma op budgetvakantie. Gordon stelde van tevoren te rekenen op “torenhoge kijkcijfers” en “er een heel goed gevoel over te hebben. Het is fris, nieuw en heeft een heel ander soort humor”.

Rechtszaak

De RTL4-coryfee was eerder deze week in het nieuws vanwege een rechtszaak die een ex-partner tegen hem had aangespannen. Gordon zou de man hebben geslagen en hem meerdere malen fysiek en verbaal hebben geïntimideerd. Gordon zou onder meer onder invloed van alcohol zijn geweest.

Best bekeken

De best bekeken programma’s van de donderdagavond waren traditiegetrouw het NOS Journaal (1,6 miljoen kijkers) en Dokter Deen (1,4 miljoen).

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Gordon en Estelle zakken weg in kijkcijfers

Bron: ANP | Beeld: Instagram