Familievriend haalt Meghan door het slijk

Door Redactie
Familievriend haalt Meghan door het slijk

Hoewel de bruiloft van Meghan en Harry nog bij velen in het geheugen staat gegrift als een sprookjeshuwelijk, is niet iedereen te spreken over deze bijzondere dag. Familievriend Nicky Haslam haalt stevig uit naar The Royal Wedding en met name naar Meghan.

In een interview met Daily Mail vertelt Haslan, een hele goede vriend van prins Charles, dat hij blij is dat de vader van Meghan niet aanwezig kon zijn bij het huwelijk. „Meghan en haar vader zijn angstaanjagend normaal. Het zou vreselijk zijn geweest als die dikzak erbij was geweest. Er is slechts een persoon die niet alledaags is, haar moeder Doria Ragland.”

Nicky laat ook weten dat hij Meghan erg slecht gekleed vond op haar grote dag. „Ik vond haar jurk dus helemaal niet mooi. Hij paste haar, net als veel ander dingen, helemaal niet. De jurk had van een fijnere stof gemaakt moet worden, hij leek nu wel van beton te zijn.”

De harde woorden van Haslam vallen niet goed bij de koninklijke familie. Volgens een insider is prins Charles boos op zijn goede vriend en hij zal hier dan ook nog zeker op worden aangesproken Ook Harry schijnt bezorgd te zijn, omdat Meghan de laatste tijd steeds het middelpunt lijkt te zijn van negatieve berichten. Hij is bang dat de media hen uit elkaar probeert te halen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Telegraaf

Familievriend haalt Meghan door het slijk