Ex Roy Donders over nieuwe relatie met vrouw: 'Ik denk dat hij nog een kinderwens heeft'

Door Redactie
Ex Roy Donders over nieuwe relatie met vrouw: 'Ik denk dat hij nog een kinderwens heeft'

Roy Donders maakte eerder deze week bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. De stylist van het Zuiden heeft zijn hart verloren aan Michelle en ex Marvin laat weten wat hij daarvan vindt.

Marvin verklaart in gesprek met Shownieuws: 'In mijn beleving is Roy 100 procent homo. Ik had er nooit aan getwijfeld dat hij biseksuele gevoelens had. In een keer hoorde ik dat en was ik vol verbazing eigenlijk.'

Kinderwens

Hij vervolgt: 'Ik denk dat Roy nog een kinderwens heeft. Dus ik denk dat hij zoiets had van ja… Met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’. Dus wie weet een kinderwens. Dat is het enige wat ik er misschien van kan maken.'

Nieuwe liefde

De vonk tussen Roy en Michelle sloeg over tijdens een vakantie naar Griekenland. Toch was het daarna niet meteen aan: zij zat nog in een relatie.. Maar met kerstmis was het dan toch raak. Donders laat weten aan de Telegraaf: 'Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht.' Wel had de stylist enkele slapeloze nachten om dit nieuws met zijn omgeving te delen.

Bron: Shownieuws, Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.