Deze BN'ers maakten al eens een flinke uitglijder op het ijs

Door Redactie
Deze BN'ers maakten al eens een flinke uitglijder op het ijs

Dancing on Ice maakt na jaren van afwezigheid zaterdag eindelijk weer zijn comeback op SBS6. Een goed moment om eens de geschiedenis in te duiken. Welke BN'ers, van wie je waarschijnlijk al vergeten was dat ze ooit op het ijs hebben gestaan, maakten de grootste uitglijders? 

BN'ers als Charly Luske, Elske DeWall en Sabine Uitslag zijn samen met deze kandidaten nog druk aan het trainen om zaterdag hun beste optreden te geven. Gelukkig maar, want uit de volgende beelden, die al zijn vrijgegeven door SBS6, blijkt namelijk dat er nog oefening nodig is. Valpartij na valpartij wordt afgewisseld, maar gelukkig hebben ze er plezier in. 'Ondanks het vallen en de vele blauwe plekken, is het nog wel hartstikke leuk', laat Sabine Uitslag weten. Hopelijk denkt ze daar over een paar weken nog zo over.

Jarno Harms

Of krachtsporter Jarno Harms daar in 2013 ook zo over dacht, valt te betwijfelen. In de vijfde show van Sterren dansen op het ijs liet hij - per ongeluk - de hand van zijn danspartner los tijdens een lift. Hij baalde daar als een stekker van en kon niets anders dan 'shit' roepen, waarna hij wit wegtrok van de griep. Toch heeft de krachtpatser - mede door de steun van de juryleden - de halve finale gehaald.

Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach - je weet wel: de zanger die ooit het Junior Eurovisie Songfestival voor Nederland wist te winnen - gooide in 2011 hoge ogen op het ijs. Maar tijdens de vijfde show van Sterren dansen op het ijs liep het toch niet helemaal lekker. Zijn danspartner kwam met de zijkant van de ijsbaan in aanraking en viel vervolgens neer. Ralf Mackenbach zag dat niet op tijd aankomen en viel weer over haar benen. Maar opgeven is er niet bij. Amper beland op het ijs, stond hij alweer op om de kür af te maken. Bewonderenswaardig! 

Danny de Munk

Helaas zijn er geen spannende valbeelden van Danny de Munk, maar in 2011 moest de musicalacteur voortijdig afhaken. 'Vorige week is Danny tijdens een repetitie heel hard op het ijs terechtgekomen. Hij stond op en ging weer door, maar deze week ging het toch weer mis', liet presentatrice Nance toen weten. Danny hield er een botbreuk en behoorlijk wat vocht in zijn knie aan over. 

Beau van Erven Dorens

In de categorie 'deze deelnames was je vast vergeten' hoort ook Beau van Erven Dorens. De presentator van Beau waagde in 2011 een poging op het ijs, maar dat liep net zo lekker als de kijkcijfers van zijn talkshow: niet altijd even goed. In de tweede aflevering ging hij onbedoeld op zijn knieën voor zijn danspartner. Het leek er daarna even op dat hij niet meer opstaat, maar 'opgeven' komt niet in Beaus woordenboek voor. Helaas was het niet voldoende, want hij moest die aflevering het programma verlaten. 

Paul Turner 

Ook Paul Turner - de 'clown' die bekend werd door The voice of Holland en later nog deelnam aan Expeditie Robinson - hield aan zijn deelname in 2013 de nodige blauwe plekken over. In de skate-off, vlak voor de halve finale, maakte de zanger een behoorlijke uitglijder. Onbedoeld glijdt hij zo de backstageruimte in. Gelukkig lijkt hij er op de onderstaande beelden het hardst om te kunnen lachen. Toch heeft zijn valpartij hem een plek in de volgende ronde gekost.

Dancing on Ice is zaterdagavond om 20:00 uur te zien op SBS6. 

Bron: Superguide | Beeld: TALPA

Deze BN'ers maakten al eens een flinke uitglijder op het ijs

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.