• Nieuws

De moeder van Meghan Markle verhuist naar Londen

Door Redactie
De moeder van Meghan Markle verhuist naar Londen

Doria Ragland, de moeder van Meghan, heeft plannen om naar Londen te verhuizen. Ze wil graag dichter bij haar dochter wonen en vertrekt mogelijk al heel snel naar het Verenigd Koninkrijk, aldus een insider aan The Sunday Express.

Zo snel mogelijk

De bron, die wordt omschreven als een vriend van Doria, denkt dat ze al zo snel mogelijk vertrekt. Naast dat ze graag bij haar dochter, de hertogin van Sussex, wil zijn, schijnt ze namelijk ook helemaal verliefd te zijn geworden op Engeland: "Toen ze terugkwam vertelde ze dat het een plek is waar ze ook gelukkig zou kunnen zijn.", aldus de bron.

Bruiloft

Op de bruiloft van Meghan en prins Harry was Doria als enige familielid van de hertogin aanwezig. Tijdens dat korte verblijf in Engeland zou de Britse koninklijke familie een diepe indruk hebben gemaakt op haar. Vlak daarna zegde Doria haar baan in Los Angeles dan ook op.

Nauwe band

Meghan, die voor prins Harry naar Londen verhuisde, heeft een nauwe band met haar moeder. Volgens de bron vertelde Doria al voor de bruiloft dat ze haar dochter zo erg mist en dat ze er alles voor over heeft om dichter bij haar te gaan wonen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

De moeder van Meghan Markle verhuist naar Londen

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP