Chris Bergström vervangt Klaas komende week in ochtendshow 538

Chris Bergström vervangt Klaas komende week in ochtendshow 538

Chris Bergström vervangt de komende week Klaas van der Eerden in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. Van der Eerden is een weekje met vakantie, zo meldt de radiozender op Instagram.

'Klaas is met vakantie, dus driemaal raden wie we uit de mottenballen hebben gehaald!', schrijft de radiozender bij een foto van presentator Wietze de Jager en sidekick Chris Bergström. Afgelopen februari viel Bergström ook een weekje in voor Van der Eerden.

Burn-out

Bergström, ook bekend van de podcast 'Man man man, de podcast', maakte eind vorig jaar bekend te stoppen met het programma. 'Afgelopen zomer mocht ik vertellen hoe het met me ging. Er is ook een andere Chris die somber kan zijn en te streng is voor zichzelf', zei hij toen over de burn-out waar hij eerder mee kampte. 'Ik heb toen ook gezegd dat alles goed komt en dat is ook zo, alleen niet meer hier.'

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.