BN'ers boos op demonstranten die toespraak premier Rutte verstoren: 'Wat een aso's'

Door Redactie
BN'ers boos op demonstranten die toespraak premier Rutte verstoren: 'Wat een aso's'

Nederland zit vanaf nu op slot, dat liet premier Mark Rutte maandagavond weten. Dit tot groot ongenoegen van een groep demonstranten.

De groep mannen en vrouwen verstoorde de toespraak van de premier met een hoop kabaal. 

Aso's

Bekend Nederland heeft weinig goede woorden over voor het groepje demonstranten. 'Het laatste beetje begrip voor ontkenners bij deze kwijt geraakt. Wat een aso's!!', twitterde cabaretier Jörgen Raymann.

Schreeuwen

'Viruswappies zijn aan het schreeuwen tijdens Ruttes toespraak...', constateerde cabaretier Viggo Waas. 'Was er daarom een rij bij Dille & Kamille vanmiddag? Omdat die idioten pannen en lepels moesten kopen?', vraagt collega Peter Pannekoek zich af. 'Ze zijn in ieder geval niet kortademig...'

Lockdown

Tijdens de toespraak van Rutte, waarin hij aankondigde dat Nederland voor zeker vijf weken in lockdown gaat in de strijd tegen het coronavirus, waren de demonstranten duidelijk te horen. Tijdens de hele pandemie demonstreerden tegenstanders tegen maatregelen, die ze te ver vinden gaan in verhouding tot de gevaren van het coronavirus.

Geen onschuldige griep

Rutte verwees in zijn speech naar de protesten. "Het is geen onschuldige griep, zoals sommigen hierbuiten denken." Met die opmerking oogst de premier lof bij de BN'ers.

'Knap: onverstoord door ondanks bloed irritante gefluit buiten. En met 1 goed geplaatste en geïmproviseerde opmerking de boel in perspectief zetten', aldus acteur en cabaretier Kasper van Kooten.

Nickelback

'Fijn dat Mark die demonstranten even benoemt. Ik dacht even dat de bovenbuurvrouw een concert van Nickelback zat te kijken', twitterde zangeres en presentatrice Ryanne van Dorst.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.