Monique Westenberg (43) heeft een roerige tijd achter de rug. De meest recente breuk met André Hazes (27) hakte er behoorlijk in en kort achter elkaar overleden ook veel dierbaren van Monique. Tijdens een livestream vertelt ze nu openhartig over deze periode. 

Via de livestream op Instagram gaf Monique samen met Charlotte Labee tips om je mentaal sterker te voelen. Een kijker vraagt uiteindelijk hoe de influencer de afgelopen tijd met stress is omgegaan. 

Lichamelijke klachten

'Had ik stress?', reageert Monique lachend. Toch is de influencer openhartig over de roerige periode en vertelt dan ook aan de kijkers dat ze veel stress had. 'Toen mijn oma, stiefmoeder en hond waren overleden, speelde er ook van alles omheen (...).' De influencer onthult dat de stress een grote invloed op haar lichaam had. 'Ik kreeg pijn, werd benauwder, geen energie en slapen ging slecht. Mijn lichaam ging gewoon helemaal tegenwerken.'

Optimistisch

Toch blijft Monique na alle tegenslagen optimistisch in het leven staan. 'Bij mij is het glas nooit halfleeg. Ik heb geen haat. Ik denk alleen maar in liefde', vertelt ze in de livestream. Ook geeft de influencer aan dat ze tijdens deze moeilijke periode veel liefde in zichzelf heeft gestopt. 'Ik ben gelijk begonnen met mentale coaching, omdat ik het niet in m’n eentje kon redden. (...) Ik ben veel gaan bewegen, gaan wandelen met de honden en veel liefde van de mensen om me heen want dat helpt altijd', aldus Monique. 

Article continues after the ad
Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Monique Westenberg, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.