Begin april besloot Marieke Elsinga haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen wegens vermoeidheid. Vorige week verbrak ze haar radiostilte en liet ze weten dat het goed met haar gaat en binnenkort weer aan de slag gaat. Haar eerste werkdag zit er inmiddels op, zo laat ze op social media weten. 

Op Instagram vertelt Marieke nu aan haar volgers hoe haar eerste werkdag was. 

Eerste werkdag

Zo deelt ze in haar Stories een foto van haar viervoeter Kiki. 'Kiki, ik moet zo weer naar mijn werk. Voor het eerst in weken', schrijft Marieke. Op de volgende foto zie je de presentatrice vol enthousiasme bij de visagie zitten. 'Heel veel zin hier weer in', aldus de radio-dj. 

Tekst gaat verder na de posts.

Article continues after the adTerugkeer radio

Hoewel de presentatrice inmiddels bezig is met tv-opnames, keert ze voorlopig nog niet terug op de radio. 'Het is niet verstandig ook meteen weer de ochtendshow te doen. Ik moet niet meteen weer met 180 kilometer gaan rijden', liet Marieke recent weten. Wel heeft ze over haar terugkeer nagedacht.  'Daar heb ik wel een idee over, maar ik wil die datum nog niet hardop zeggen. Ik wil de rust om te kijken wanneer het goed voelt die wekker 's ochtends weer te zetten', aldus de radio-dj. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.