Leonie ter Braak (41) ontpopt zich als een soort vliegende kiep bij SBS. Zo is ze vaste invaller bij programma’s als Hart van Nederland, Shownieuws en HLF8 en presenteert ze zelf het populaire Kinderen kopen een huis. En daar lijkt ze goed voor beloond te worden, want onlangs heeft de presentatrice met haar levenspartner Floris (44) een peperdure villa in een chique wijk in Den Haag gekocht.

En dat, terwijl het stel nog geen twee jaar in hun huidige huis in Hilversum woonde. Die woning kochten ze voor 1.375.000 euro. Het voormalige koetshuis aan de rand van de bebouwde kom is rijk aan paardenstallen, ligt aan het einde van een doodlopende weg en aan de rand van een prachtig bos. Naast een meer dan riante tuin hadden Leonie, Floris en hun zoontjes James (8) en Valentijn (5) er ook nog eens de beschikking over vijf slaapkamers. Geen huis waar het gezinnetje zomaar uit zou groeien en je zou zeggen dat het met het oog op de toekomst was gekocht. 

Ongelukje 

Het vertrek uit hun Hilversumse huis had eigenlijk geheim moeten blijven, maar kwam toch aan het licht door een opmerking van Johan Derksen in Vandaag Inside. ‘Dat ging per ongeluk,’ vertelt Leonie aan Story. ‘Dat had ik hem achter de schermen verteld en daar had het bij moeten blijven. Ik ga er ook niets meer over zeggen.’ Liever stort Leonie zich op de verhuizing van haar gezin naar Den Haag. 

 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad