Nadat Fabienne een relatie kreeg met Mitchell, werd ze niet alleen moeder van hun dochter, maar ook van zijn kinderen uit een eerder huwelijk. Hoewel de presentatrice geniet van het moederschap, vindt ze het ook weleens lastig.

Fabienne de Vries (48) leidde in de jaren 90 een glamorous bestaan. Naast haar werk als TMF-presentatrice vormde ze met Bridget Maasland, Isabelle Brinkman en Sylvana Simons ook de meidengroep The Magnificent Four. Dat glamourleven staat haaks op het huidige leven van Fabienne, die in 2014 moeder werd van dochter Teddy (8).

Stiefmoeder

Naast moeder van Teddy is Fabienne ook stiefmoeder van James (11) en Loulou (8), de kinderen van haar vriend Mitchell. ‘Toen zij in mijn leven kwamen, ben ik daar actief mee aan de slag gegaan en via een kennis in aanraking gekomen met het Stiefmoedercafé. Daarin treden tal van stiefmoeders met elkaar in contact om ervaringen uit te wisselen. Ik probeer onze kinderen als eigen persoonlijkheden te behandelen. Ik ben een strenge moeder, maar wel heel zorgzaam.’ Dat neemt niet weg dat het soms toch zwaar is. ‘Ik ben als moeder constant mijn evenwicht aan het zoeken. Ik vind het lastig om dingen los te laten, ze dingen zelf te laten doen, terwijl ik zelfredzaamheid hoog in het vaandel heb staan.'

 

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

Article continues after the ad