Het is niet altijd een gegeven dat na een scheiding of relatiebreuk de twee families goed met elkaar kunnen omgaan. Maar Rafael van der Vaart en ex-vrouw Sylvie Meis hebben nog altijd goed contact. Maar ook met de nieuwe partners klikt het goed.

Estavana Polman praat in RTL Boulevard even kort over afgelopen kerst. Ook Sylvie en man Niclas waren kort van de partij

Gezellig bezoek 

'Sylvie zette Damián af met haar man natuurlijk. Even een drankje gedaan, even een bakje soep gegeten en daarna zijn ze weer doorgereden', aldus de handbalster. Ik ben daar heel blij. Ik vind het altijd hartstikke gezellig als ze komen. Als ze maar lekker een fles champagne meenemen vind ik het prima, grapt Polman lachend. 'Nee maar eerlijk is eerlijk, dit is mooi dat het zo kan. Ik ben echt blij dat het zo gaat tussen ons allemaal', sluit ze af. 

Dol op elkaar 

En dat ook Sylvie zo over Estavana denkt, weten we. 'Ik ben dol op die vrouw, dus ik doe alles voor haar', liet Meis eerder weten aan RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Trouwen?

Hoewel Rafael van der Vaart graag wil trouwen met Estavana Polman, popelt zij niet om hun huwelijksgeloften af te leggen. ‘Maar ik wil wel graag een tweede kindje,’ vertelt de handbalster aan Story. En dat broertje of zusje van Jesslynn (4) wordt hoogstwaarschijnlijk in Nederland geboren.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.