Frits Sissing (58) staat bekend als de keurige tv-presentator aan wie geen schandalen kleven. Mocht hij saai overkomen op vrouwen, dan kan hij daar prima mee leven. Zijn Willemijn weet wel beter, maar het duurde even voordat ze dat inzag.

‘Ik heb genoeg vriendinnetjes gehad’, vertelt Frits in Veronica Superguide. Eén corpsstudente maakte bijzonder veel indruk: Willemijn. Toen hij haar zag spelen in een eerstejaarsmusical was hij verkocht. Willemijn zag echter niets in Frits. Tien jaar later wel, toen ze hém in een musical zag stralen. Inmiddels zijn ze 26 jaar samen, waarvan bijna achttien jaar getrouwd.

Liefdesgeluk

Frits noemde Willemijn al eens het beste dat hem is overkomen. ‘Ik heb een heel lieve, leuke vrouw. Ze is gezellig, zorgzaam, betrokken en mooi.’ Ze hebben dezelfde interesses, vullen elkaar goed aan en respecteren elkaar. Hun liefdesgeluk werd bekroond met de geboortes van Lotte (23) en Sophie (20). ‘Alleen al voor onze dochters vind ik dat je het naar elkaar toe verplicht bent om van je huwelijk een succes te maken,’ vertelde Frits eerder aan Story. 

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.