Halina Reijn klaagde jarenlang dat ze geen partner kon vinden. Nu ze eindelijk met haar droomman is, lijkt haar carrière een enorme druk op hun liefde te leggen.

Halina Reijn (46) vertoeft inmiddels al anderhalf jaar in New York. De regieklus heeft immers deuren geopend. Maar het beleven van haar American dream heeft ook schaduwkanten. Zo voelde Halina zich erg eenzaam, mede door corona. Vanwege het reisverbod kon ze haar geliefde Daniel de Ridder (38) lang niet zien. ‘In het begin vond ik het verschrikkelijk hier en ik facetimede hem ongeveer 24 uur per dag. Hij vond het ook lastig en had zoiets van: waar gaat dit naartoe,’ vertelt Halina in Grazia. 

Knetteren

In Flair vertelde Halina dat het door hun temperament wel behoorlijk kan knetteren. ‘Maar een grap op het juiste moment haalt altijd weer de angel eruit.’ Ze zei ook dat ze het, doordat ze haar vader jong verloor, als halfwees moeilijk vindt een stevige relatiebasis te leggen. Daniel, die vóór Halina na zeven jaar was verlaten door actrice Tatum Dagelet, vertelde in Het Parool met bindingsangst te worstelen vanwege de scheiding van zijn ouders. Tóch zijn Halina en Daniel voor elkaar gegaan. Zonder samen te wonen, omdat ze waarde hechten aan een eigen plek.

New York

Halina’s vertrek naar New York heeft zeker voor relatiespanningen gezorgd. ‘We hebben moeilijke tijden gehad, maar zijn daar toch weer doorheen gekomen,’ vertelt ze in Grazia. Als het maar enigszins kan, zoeken ze elkaar op. ‘Ik voel wel dat ik druk op ons leg, en hij kan natuurlijk ook niet zomaar in New York komen wonen. Maar Daniel snapt heel goed dat ik hiervoor wil gaan en is daarnaast ook heel trots.’

Article continues after the ad

 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.