Alles wijst erop dat de romance tussen Olcay Gulsen (39) en Ruud de Wild (50) een vervolg krijgt. "Ik moet zeggen we zien elkaar, en dan is het altijd gezellig", onthult de brunette tijdens een gesprek met Shownieuws.

“Ik heb gisteren met Ruud gedatet, dat mag in de krant”, vertelt ze met een lachje om haar mond. "Het was heel gezellig. We zijn uiteten geweest."

Article continues after the ad

Single leven 

Of er meer inzit? Daar kan ze nog niet over oordelen. Helemaal omdat ze het na verschillende jarenlange relaties lekker vindt om van het leven als single te genieten. "Ik vind het ook wel leuk om wat meer tijd voor mezelf in te plannen", aldus Olcay.

Hoe zat dat ook alweer? 

To refresh your memory, het koppel ging in juni na vier maanden alweer uit elkaar omdat de presentatrice het moeilijk had met het plotselinge overlijden van haar ex. Wel bleven ze vrienden en zei Ruud onlangs nog in een interview dat hij zich erg veilig bij haar voelde. Ook wilde de dj toen niet zeggen wat hun huidige relatiestatus was. "Ik denk dat wij iets voor elkaar zijn waar we de woorden nog niet voor hebben gevonden."

Bron: RTLBoulevard, beeld: ANP 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.