De Lampe Berger Legend Amethyst is een elegante katalytische brander van Lampe Berger. Deze brander zit in een leuke giftset met daarin ook een 180ml parfum en alle andere benodigdheden waardoor u deze Lampe Berger brander meteen kunt gebruiken. Story mag één giftset weggeven! 

Maison Berger Paris viert zijn 120e verjaardag en ontwikkelde voor die gelegenheid speciaal een zeer elegante geurcreatie: Elégante Parisienne! Een bloemig en sensueel huisparfum.

De Lampe Berger Legend Amethyst is een luchtzuiveraar die desgewenst een parfum afgeeft en heeft een mooie roze uitstraling. De Lampe Berger Legend Amethyst heeft een mooie grote sierdop wat deze brander een moderne/strakke touch geeft. De brander past in vrijwel elke stijl interieur thuis en is daardoor geliefd als giftset.

De Lampe Berger Legend Amethyst is verpakt in een mooie doos en bevat: de Legend Amethyst brander, trechtertje, lontje, afsluitdop, sierdop, 180ml parfum en gebruiksaanwijzing.

Article continues after the ad

Lampe Berger

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger eerst de lucht van onaangename luchtjes zoals rook-, kook- en dierenluchtjes, en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum.

Winnen?

Om kans te maken op deze set moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan maak je automatisch kans om deze prijs te winnen. Succes!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.