De pan voor de echte Bourgondiër. Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is BK voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. In de Bourgogne collectie zie je de ervaring, traditie en vakmanschap terug. Deze pannen staan prachtig op het fornuis maar ook op een chique gedekte tafel. Kans maken op zo'n pan? Lees dan verder hoe je kans maakt. 

De deksel van deze pan is aan de binnenkant voorzien van druipringen, hierdoor wordt het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdeeld en blijft je gerecht lekker mals. Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine. 

De prachtige BK Bourgogne gietijzeren braadserie is een echte krachtpatser in de keuken en verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. De eettafel is de plek waar iedereen samenkomt en de avonturen van de dag worden gedeeld. Iedereen geniet van een gezonde en voedzame maaltijd. Want voor je gezin wil je het beste, maar het hoeft niet ingewikkeld zijn. 

Winnen?

Om kans te maken op deze prijs moet je ingeschreven staan voor onze leuke nieuwsbrief! Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! Ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief al, dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs.

Niet gewonnen? Klik hier om de pan te bestellen. Bij aanschaf van een BK product van €49,- ontvang je een gratis HelloFresh familiebox t.w.v. €62,-! 


Nu de herfst om de hoek staat, zouden we allemaal graag nog even willen genieten van de laatste zonnestralen. En hoe kan dit beter dan met een buitenkleed? Story mag één keer een Martens buitenkleed ter waarde van €99,- weggeven. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen.

Als we vrij zijn willen we genieten. En dat doen we het liefst buiten. Comfort wordt hierbij steeds belangrijker. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef je tuinset, loungehoek of serre de perfecte, luxe finishing touch!

LaDora biedt een innovatief, high-design geweven kleed. Door de gebruikte materialen, vinyl en een onderzijde van schuimrubber, is het kleed weersbestendig en kleur- en slijtvast. Weer of geen weer, het kleed kan gewoon buiten blijven liggen. Zo heb je altijd een aangeklede tuin! De maten van het kleed zijn 183 x 275.

Winnen?

Om kans te maken op dit mooie buitenkleed in de kleur Corali, moet je ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief. Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Droomt u ook van mooie, lange wimpers? RevitaLash staat bekend om het wimperserum, dat wimpers intensief verzorgt en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Na enkele weken zijn uw wimpers niet alleen gezonder, maar ook een stuk dikker en langer.

Het product is bedacht door een oogarts, dus zeker veilig voor uw ogen. In dit mooie pakket zit het bekende wimperserum, de volumizing primer én een mascara. Zo krijgt u echte Bambi-eyes! Meer info: esthetichealth.nl. Story geeft vier verzorgingssets voor uw ogen weg! 

Story geeft vier setjes van deze Only Charry-krullers weg! Vul het winformulier in en maak kans. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.