De pan voor de echte Bourgondiër. Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is BK voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. In de Bourgogne collectie zie je de ervaring, traditie en vakmanschap terug. Deze pannen staan prachtig op het fornuis maar ook op een chique gedekte tafel. Kans maken op zo'n pan? Lees dan verder hoe je kans maakt. 

De deksel van deze pan is aan de binnenkant voorzien van druipringen, hierdoor wordt het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdeeld en blijft je gerecht lekker mals. Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine. 

Article continues after the ad

De prachtige BK Bourgogne gietijzeren braadserie is een echte krachtpatser in de keuken en verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. De eettafel is de plek waar iedereen samenkomt en de avonturen van de dag worden gedeeld. Iedereen geniet van een gezonde en voedzame maaltijd. Want voor je gezin wil je het beste, maar het hoeft niet ingewikkeld zijn. 

Winnen?

Om kans te maken op deze prijs moet je ingeschreven staan voor onze leuke nieuwsbrief! Dit kun je in dit formulier invullen samen met je gegevens. Succes! Ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief al, dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs.

Niet gewonnen? Klik hier om de pan te bestellen. Bij aanschaf van een BK product van €49,- ontvang je een gratis HelloFresh familiebox t.w.v. €62,-!