Sophia’s Hoop en Sophia’s wens zijn de titels van de eerste twee delen van een meeslepende nieuwe trilogie van bestsellerauteur Corina Bomann. En Story geeft 5x2 exemplaren weg!

Het eerste boek speelt zich af in Berlijn in 1926. Het leven van de twintigjarige Sophia Krohn bevindt zich op een dieptepunt. Haar eerste liefde eindigde in een schandaal, haar vader wil haar niet meer zien en ze kan het zich niet veroorloven om verder te studeren. Gedesillusioneerd vlucht Sophia naar Parijs. Daar begint het tweede deel: de lichtstad lijkt Sophia geen geluk te brengen. Na een traumatische ervaring heeft ze het gevoel dat ze de liefde nooit meer zal vinden. Is Europa misschien te klein voor een vrouw die groots denkt? Ze besluit de grote oversteek te maken naar Amerika...

Winnen?

Story geeft vijfmaal deze eerste twee boeken weg! 

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Article continues after the ad

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.


Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.