Maak nu kans op de Tijd voor jezelf-cadeaubox! Met een lekker dik magazine, een 'Eén zin per dag'-dagboek, mooie posters en kaarten én een prachtige canvas tas. 

Nu we vooral thuis zijn vanwege de pandemie, is het belangrijk om extra tijd voor jezelf te nemen. De Tijd voor jezelf-cadeaubox helpt je hiermee. En Story geeft er vijf weg!

Article continues after the ad

Lekker leesvoer 

Tijd voor jezelf nemen is erg belangrijk en fijn. Het heeft ook nog eens wat voordelen. Zo krijg je er een langer lontje van, voorkomt het stress en zorgt het voor een betere nachtrust. Wie wil dat nou niet? Daarom is er nu een cadeaubox met daarin onder andere een lekker dik magazine dat helemaal over 'tijd voor jou' gaat. Leer hoe je die tijd regelt en hoe je er het meeste uit kan halen. Denk aan interviews met mensen die extreme beslissingen maken om tijd voor zichzelf te organiseren, inzichten van experts en nog véél meer lekker leesvoer.

Daarnaast zit er in de cadeaubox: een 'Eén zin per dag'-dagboekje, mooie posters en kaarten, een boekenlegger én een prachtige canvas tas. En dat allemaal voor slechts € 14,95. En jij kunt zo’n cadeaubox winnen!

Door de brievenbus

In de cadeauboxenreeks zijn ook de vtwonen Woonbox, Ouders van Nu Babycadeaubox en de Donald Duck Cadeaubox verschenen. Superleuke cadeauboxen bomvol moois, en ze kunnen nog door de brievenbus ook! In elke cadeaubox zit een prachtig en lekker dik magazine, mooie kaarten en posters, een origineel notitieboekje en nog fijne extra's.

De boxen koop je voor slechts € 14,95 per stuk. Je vindt ze in de winkel én op www.magazine.nl/cadeauboxen. Koop ‘m voor jezelf of geef het als cadeau!

Winnen

Wil jij kans maken op de Tijd voor jezelf-cadeaubox? Vul dan nu het onderstaande win-formulier in.