In het boek Voer voor Vrienden heeft Eva Posthuma-de Boer haar liefste beproefde menu’s voor gelukzalige etentjes verzameld. Deze recepten maakte ze voor vrienden, familie, buren, collega’s en voor de bezoekers van haar underground restaurant Chez PdeB. De verhoudingen tussen vlees, vis, groentes en koolhydraten zijn goed in balans waardoor alles bij elkaar nooit te zwaar wordt. Voor alle vier de seizoenen is er een vegetarisch menu opgenomen waarvan zelfs de meest verstokte vleeseters blij worden. Bij elk menu staat een planning om de kookvreugde te vergroten! (Evaposthumadeboer.com).

Wil jij graag het boek Voer voor Vrienden lezen? Story geeft vijf van deze leuke kookboeken à € 25,- weg!

Vul het winformulier in en maak kans.


Het cosmeticamerk Grahams is tot stand gekomen toen de Australische bouwvakker Geoff Grahams niet langer kon aanzien dat zijn zoontje ondraaglijke last van eczeem en jeuk had. Geoff besloot ten einde raad om zelf een middel uit te vinden. Zijn uitgangspunten waren: natuurlijke ingrediënten, effectief en vrij van schadelijke stoffen. Nu, vijftien jaar later, is deze totale skincare lijn een wereldwijd succes in de strijd tegen huidklachten!

Story geeft drie sets à € 40,- (bestaande uit een anti-aging dag- en nachtcrème) weg! 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


De Grixx Activity Tracker is een stijlvol horloge waarop u in één oogopslag uw sportprestaties afleest. Hij meet uw dagelijks verbruikte calorieën en telt het aantal stappen en de afstand die u hebt afgelegd. En de tracker houdt zelfs uw slaappatroon in de gaten. Op de display kunt u bovendien uw inkomende telefoonoproepen en berichten zien. Consumentenadviesprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar grixx.eu. Story geeft drie van deze slimme horloges weg! 

Kans maken? Vul snel het winformulier in.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.