De processierups is weer actief. En deze rups is in staat om meer dan 700.000 onzichtbare brandhaartjes te verspreiden. Jeuk, vlekjes of bultjes kunnen een lekker uitje naar buiten veranderen in een vervelend dagje kriebel. Alka Crème kan klachten zowel voorkomen als tegengaan. Story geeft vijf tubes weg!

Alka Crème, een uniek product met een pH-waarde van 8.2, beschermt de huid tegen verzuring. Dat is belangrijk, want de kans op uitslag door de processierups is groter bij een zure huid. Het eiwit dat via de haartjes in de huid doordringt, hecht zich namelijk minder snel aan een minder zure of zelfs basische huid. Kijk voor informatie op alka.nl.

Article continues after the ad

Winnen?

Wil jij kans maken op een van de vijf tubes Alka Crème ? Vul dan nu het win-formulier hieronder in.

Is het winformulier niet zichtbaar? Dit kan te maken hebben met uw cookie-instellingen van uw internetbrowser. Lees hier hoe u uw cookies kunt verwijderen voor elke internetbrowser. 

Kunt u het winformulier nog steeds niet zien? Probeer dan een andere internetbrowser of gebruik een ander apparaat om mee te doen met de winactie.

Beeld: Alka

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.